Jäsenille
Lappeenrannan Upseerikerho ry:llä on varsinaisia ja kannattajajäseniä.

Tule mukaan ja liity kerhon jäseneksi!

Tule mukaan ja liity kerhon jäseneksi! Voit hakea jäsenyyttä tällä sivulla olevalla lomakkeella! 

Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää jäsenissään keskinäistä toveruutta ja yhteenkuuluvuutta sekä edistää eri yhteisöjen välistä yhteistoimintaa ja maanpuolustustahtoa, vaalia paikallista kulttuurihistoriaa, sotilasperinteitä ja -tapoja sekä pitää yllä erityisesti Lappeenrannan varuskunnassa toimivien ja toimineiden sekä lakkautettujen ja muualle siirrettyjen puolustusvoimien joukkojen, esikuntien ja sotilasopetuslaitosten perinteitä sekä ylläpitää omistamaansa Upseerikehorakennusta ja Upseerikerhoravintolaa.

Jo yli 60-vuoden ikään ehtineellä Lappeenrannan Upseerikerho ry:llä on varsinaisia ja kannattajajäseniä. Upseerikerhon jäsenet ovat aina pitäneet ja pitävät nykyisinkin lukuisia juhlia ja tapahtumia yhdessä Maasotakoulun ja muiden sidosryhmien kanssa. 

Myös Lappeenrannan Kerho toimii Upseerikerholla.

Varsinaiseksi jäseneksi

Hallitus voi hyväksyä yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi Puolustusvoimien ja Rajavartiolaitoksen viroissa olevat päällystöön kuuluvat sekä puolustusvoimien ja rajavartiolaitoksen päällystön viroista reserviin siirtyneet.

Kannattajajäseneksi

Hallitus voi hyväksyä yhdistyksen kannattajajäseniksi puolustushallinnon työntekijät, reservin upseerit ja -aliupseerit sekä miehistöön kuuluvat, Lotat ja sotilaskotisisaret, Maasotakoulussa opiskelevat heidän opiskelunsa ajaksi sekä yhteisöjä: yhdistyksiä ja yrityksiä.

Jäsenmaksu ja vapaaehtoinen tukimaksu

Yhdistyksen syyskokouksessa vahvistama jäsenmaksu vuodelle 2018 on 20 €. 

Voit tukea Upseerikerhorakennuksen julkisivujen ja ikkunoiden korjausmaalausta 2018 vapaaehtoisella tukimaksulla haluamallasi summalla tilille FI61 4108 1020 0290 71.

Hae jäsenyyttä!

Viimeistelemme jäsenhakemuksen aina henkilökohtaisesti. Voit kuitenkin aloittaa täyttämällä tämän lomakkeen tiedot, niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Tutustu käyttöehtoihin
Ravintola Upseerikerho

Lounas ma-pe 11-14
À la carte ma-pe 11-21, la 14-21
puh. 050 555 8040

Upseeritie 2, 53900 Lappeenranta 
upseerikerho@lappeenrannanupseerikerho.fi