Jäsenille
Lappeenrannan Upseerikerho ry:llä on varsinaisia ja kannattajajäseniä.

Tule mukaan ja liity kerhon jäseneksi!

Tule mukaan ja liity kerhon jäseneksi! Jäsenanomuslomakkeen löydät kerholta. Voit hakea jäsenyyttä myös tällä sivulla olevalla lomakkeella! Lappeenrannan Upseerikerho ry vaalii ja kehittää erityisesti Lappeenrannassa toimineiden tai sieltä lakkautettujen joukkojen sotilasperinteitä sekä ylläpitää jäsenistönsä yhteenkuuluvaisuutta monin eri tavoin.

Jo yli 60-vuoden ikään ehtineellä Lappeenrannan Upseerikerho ry:llä on varsinaisia ja kannattajajäseniä. Yhdistys ylläpitää Upseerikerhorakennusta jäsenistön palvelemiseksi sekä sotilasperinteen vaalimiseksi. Upseerikerhon jäsenet ovat aina pitäneet ja pitävät nykyisinkin lukuisia juhlia yhdessä Maasotakoulun ja muiden sidosryhmien kanssa. Myös Lappeenrannan Kerho toimii Upseerikerholla.

Varsinaiseksi jäseneksi

Varsinaiseksi jäseneksi hallitus voi hyväksyä Lappeenrannassa palvelevan tai Lappeenrannan talousalueella asuvan puolustusvoimien tai rajavartiolaitoksen virassa tai eläkkeellä olevan päällystöön kuuluvan henkilön.

Kannattajajäseneksi

Kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä Maasotakoulun ja Puolustushallinnon Rakennuslaitoksen koko henkilöstö sekä Lappeenrannan alueen reservin upseerit,  aliupseerit ja miehistöön kuuluvat.

Hae jäsenyyttä!

Viimeistelemme jäsenhakemuksen aina henkilökohtaisesti. Voit kuitenkin aloittaa täyttämällä tämän lomakkeen tiedot, niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Tutustu käyttöehtoihin


Tilaa ravintolan uutiskirje!Ravintola Upseerikerho

Lounas ma-pe 11-14
À la carte ma-pe 11-21, la 14-21
puh. 050 555 8040

Upseeritie 2, 53900 Lappeenranta 
upseerikerho@lappeenrannanupseerikerho.fi