Lisäpalvelut
Miten teet tapahtumastasi ainutlaatuisen ja osallistujille elämyksen? 

Upseerikerhon esittelyt

Haluatko tapahtumaasi Lappeenrannan Upseerikerhon tarinan? Tarina voi olla lyhyt esittely tai kiertokäynti historiallisessa ja ainutlaatuisessa upseerikerhossa.

Teemapäivälliset

Haluatko päivällisellesi tarinan, joka herättää tunteita ja uusia näkökulmia? Tarinapäivällinen voi olla  esimerkiksi tuntemattomasta sotilaasta, Mannerheimista, Urho Kekkosesta, Mauno Koivistosta tai Lauri Törnistä.

Tapakoulutus

Osaatko toimia luontevasti ja sujuvasti arvokkaissa juhlissa? Tapakoulutus voidaan liittää ryhmän päivälliseen, joka sisältää toiminnallisesti yleisen juhlaetiketin ja -tavat.

Palvelujen kuvaus

Upseerikerhon tarinaesittelyt ryhmille (10 - 30 henkilöä). Esittelyt (15 min) ja kiertokäynnit (30 min) suomeksi, ruotsiksi tai enlanniksi. Esittelijöinä ovat upseerikerhon jäsenet, jotka tuntevat kerhon "tuhannet tarinat" upseerikerhon esineistä ja tiloista sekä erityisesti henkilöistä ja tapahtumista.  Hinnat: lyhyt esittely 50 €, kiertokäynti 100 € sekä lisäksi kahvit, lounas tai kokouspaketti.

Teemapäivälliset ryhmille (8 - 16 henkilöä). Tarinoiden kertojana on Timo Hirvonen. Hän on perehtynyt henkilöihin ja esittänyt tarinat mielenkiintoisella tavalla useilla teemapäivällisillä. Teemapäivällisten menut rakennetaan esiteltävän henkilön makutottumusten mukaisesti. Jokaisella menulla on oma tarinansa. Hinnat alkaen 39 € / henkilö sekä lisäksi menut 29 - 69 €. Teemapäivälliset (2 - 4 h) räätälöidään aina asiakkaan toivomusten perusteella.

Tapakoulutus ryhmille (10 - 30 henkilöä). Tapakouluttajana on eversti evp Hannu Hyppönen. Hän on perehtynyt tapakulttuurin upseerin urallaan kotimaassa ja ulkomailla sekä toimiessaan  eri tehtävissä mm. Kadettikoulussa. Tapakoulutukseen voidaan liittää päivällinen tai juhlamenu tervetulomaljasta kolmen ruokalajin päivälliseen. Hinnat alkaen 39 € + alv / henkilö sekä lisäksi menu ruokalistalta.  Opiskelijat - 20 %. Tapakoulutukset (2 - 4 h) räätälöidään aina asiakkaan toivomusten perusteella.

Pyydä tarjous tai tilaa heti

Kuinka voimme palvella? 

Kuvaa viestissä tapahtumasi aika, ryhmän koko ja erityistoiveesi. 

Hyödynnä ennakotilaajan -20 % etu, joka on voimassa 1.7.2018 asti.

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.