Lisäpalvelut
Miten teet tapahtumastasi ainutlaatuisen ja osallistujille elämyksen? 

Upseerikerhon esittelyt

Haluatko tapahtumaasi Lappeenrannan Upseerikerhon tarinan? Tarina voi olla lyhyt esittely tai kiertokäynti historiallisessa ja ainutlaatuisessa upseerikerhossa.

Teemapäivälliset

Haluatko päivällisellesi tarinan, joka herättää tunteita ja uusia näkökulmia? Tarinapäivällinen voi olla  esimerkiksi tuntemattomasta sotilaasta, Mannerheimista, Urho Kekkosesta, Mauno Koivistosta tai Lauri Törnistä.

Tapakoulutus

Osaatko toimia luontevasti ja sujuvasti arvokkaissa juhlissa? Tapakoulutus voidaan liittää ryhmän päivälliseen, joka sisältää toiminnallisesti yleisen juhlaetiketin ja -tavat.

Risteily Saimaalla 

Tilausristeilyllä satamasta upseerikerholle

Rakuunaratsukot

Tutustu Rakuunaratsukoihin upseerikerhon pihalla

Palvelujen kuvaus

Upseerikerhon tarinaesittelyt ryhmille (10 - 30 henkilöä). Esittelyt (15 min) ja kiertokäynnit (30 min) suomeksi, ruotsiksi tai enlanniksi. Esittelijöinä ovat upseerikerhon jäsenet, jotka tuntevat kerhon "tuhannet tarinat" upseerikerhon esineistä ja tiloista sekä erityisesti henkilöistä ja tapahtumista.  Hinnat: lyhyt esittely 50 €, kiertokäynti 100 € sekä lisäksi kahvit, lounas tai kokouspaketti.

Teemapäivälliset ryhmille (8 - 16 henkilöä). Tarinoiden kertojana on Timo Hirvonen. Hän on perehtynyt henkilöihin ja esittänyt tarinat mielenkiintoisella tavalla useilla teemapäivällisillä. Teemapäivällisten menut rakennetaan esiteltävän henkilön makutottumusten mukaisesti. Jokaisella menulla on oma tarinansa. Hinnat alkaen 39 € / henkilö sekä lisäksi menut 29 - 69 €. Teemapäivälliset (2 - 4 h) räätälöidään aina asiakkaan toivomusten perusteella.

Tapakoulutus ryhmille (10 - 30 henkilöä). Tapakouluttajana on eversti evp Hannu Hyppönen. Hän on perehtynyt tapakulttuurin upseerin urallaan kotimaassa ja ulkomailla sekä toimiessaan  eri tehtävissä mm. Kadettikoulussa. Tapakoulutukseen voidaan liittää päivällinen tai juhlamenu tervetulomaljasta kolmen ruokalajin päivälliseen. Hinnat alkaen 39 € + alv / henkilö sekä lisäksi menu ruokalistalta.  Opiskelijat - 20 %. Tapakoulutukset (2 - 4 h) räätälöidään aina asiakkaan toivomusten perusteella.

Risteilyllä näet kappaleen kauneinta Saimaata. M/S Heidi risteily voidaan liittää perhe- tai yritysjuhlaasi (15 - 30 henkilölle). Risteily kestää noin 1.30 h ja sen jälkeen voit nauttia päivällisen upseerikerhon terassilla tai ravintolasalissa. Tapahtumaan voidaan liittää upseerikerhon esittely tai teemapäivällinen. Risteilyt hinnat alkaen 300 €/tunti + alv 10 %. Risteilyn hinta on 29 - 59 € + alv 10 % / henkilö riippuen ryhmäkoosta, jonka vähimmäismäärä on 15 henkilöä. Risteilyt räätälöidään asiakkaan toivomusten perusteella. Päivällisen jälkeen voit palata, lyhyellä kävelyllä Rakuunamäen tai rantaraitin kautta satamaan tai keskustaan. Risteilykumppanimme on Lento-Vene. Katso lisätietoja https://wwnet.fi/users/ssalpak/. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous puh. 0400 255 988.

Tulossa: Rakuunaratsukot päättävät ratsastuskierroksen heinäkuussa keskiviikosta - sunnuntaihin noin klo 1615 - 1630 Upseerikerholle. Yhteistyökumppanimme on Rakuunakilta ry ja sen paikallisosasto Etelä-Karjalan Eskadroona Katso lisätietoja https://ek-eskadroona.fi/ 

Pyydä tarjous tai tilaa heti

Kuinka voimme palvella? 

Kuvaa viestissä tapahtumasi aika, ryhmän koko ja erityistoiveesi. 

Hyödynnä ennakotilaajan -20 % etu, joka on voimassa 1.7.2018 asti.

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi. Otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.