Kohderyhmä: Suomalaisesta
ja Karjalaisesta ruokakulttuurista kiinnostuneet Lappeenrannassa ja
lähialueelle sekä laajemminkin Suomessa ja ulkomailla.
Tuote: Karjalanpiirakkakurssi, kouluttajana keittiömestari Ulla Liukkonen. - Tervetulomalja. Opetetaan Karjalanpiirakan tekeminen: kuoren tekeminen ja täytteen
laittaminen, 30 min. Yhteinen päivällinen Karjalaisesta pitopöydästä, noin 2 tuntia.
Myös ilman piirakkakurssia. Kaikki raaka-aineet lähiruokaa. Laktoositon, gluteeniton, vegaani
Tuotteen historia: Karjalaisen naisen perustaito oli tehdä karjalanpiirakoita, joiden
kuoren tuli olla niin ohut, että siitä näki läpi "Seitsemän kirkkoa".
Piirakka voi olla riisi- tai perunatäytteinen.
Ryhmäkoko: 10-20 henkilöä, joka jaetaan kahteen ryhmään.
Sijainti: Historiallinen Upseerikerhorakennus vuodesta 1890. Kaikille
avoin ravintola Rakuunamäellä, Saimaan rannalla. Terassilta upeat näkymät
PienSaimaalle. Upseeritie 2, 53900 Lappeenranta. Etelä-Karjala. Suomi. Keskustasta 800 metriä, noin 10 min kävelymatka. Rautatieasemalta
ja matkakeskuksesta noin 2 km. Lentoasemalta noin 2 km. Rantaraitilta 50 m.
Hinta: 49,00€/henkilö
sisältää kurssin ja Karjalalaisen pitopöydän noutopöydästä, tuore leipä ja
levitteet, kotikalja, vesi, kahvi, haudutettu tee.
Saatavuus ja varaaminen: Vähintään kolme päivää ennen kurssia upseerikerho@lappeenrannanupseerikerho.fi, 050 555
8040, 050 447 1185