Ulla Liukkosen Karjalanpiirakkakurssi

Kohderyhmä: Suomalaisesta ja Karjalaisesta ruokakulttuurista kiinnostuneet Lappeenrannassa ja lähialueelle sekä laajemminkin Suomessa ja ulkomailla.

Tuote: Karjalanpiirakkakurssi, kouluttajana keittiömestari Ulla Liukkonen. - Tervetulomalja. Opetetaan Karjalanpiirakan tekeminen: kuoren tekeminen ja täytteen laittaminen, 30 min. Yhteinen päivällinen Karjalaisesta pitopöydästä, noin 2 tuntia. Myös ilman piirakkakurssia. Kaikki raaka-aineet lähiruokaa. Laktoositon, gluteeniton, vegaani

Tuotteen historia: Karjalaisen naisen perustaito oli tehdä karjalanpiirakoita, joiden kuoren tuli olla niin ohut, että siitä näki läpi "Seitsemän kirkkoa". Piirakka voi olla riisi- tai perunatäytteinen.

Ryhmäkoko: 10-20 henkilöä, joka jaetaan kahteen ryhmään.

Sijainti: Historiallinen Upseerikerhorakennus vuodesta 1890. Kaikille avoin ravintola Rakuunamäellä, Saimaan rannalla. Terassilta upeat näkymät PienSaimaalle.  Upseeritie 2, 53900 Lappeenranta. Etelä-Karjala. Suomi. Keskustasta 800 metriä, noin 10 min kävelymatka. Rautatieasemalta ja matkakeskuksesta noin 2 km. Lentoasemalta noin 2 km. Rantaraitilta 50 m.

Hinta: 49,00€/henkilö sisältää kurssin ja Karjalalaisen pitopöydän noutopöydästä, tuore leipä ja levitteet, kotikalja, vesi, kahvi, haudutettu tee.  

Vaaraaminen: Kolme päivää ennen kurssia upseerikerho@lappeenrannanupseerikerho.fi, 050 555 8040, 050 447 1185

49,00 €