Verkkokaupan sopimusehdot

Verkkokaupassa tilatut palvelut tulee maksaa 14 vrk ennen tapahtumaa ja noutaa Upseerikerholta ellei muuta ole mainittu. Maksu on varausmaksu, jolla varataan paikka tapahtumaan. Maksua ei palauteta, ellei osallistumista peruta vähintään 7 vrk etukäteen.

Nämä sopimusehdot koskevat Ravintola Upseerikerhon verkkokauppaa. Käyttämällä verkkokauppaa hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

Upseerikerho ei takaa verkkokaupan keskeytyksetöntä tai virheetöntä toimintaa ja palvelussa saattaa esiintyä katkoja esim. laitteiston huolto- tai ylläpitotoimenpiteiden vuoksi. Upseerikerho ei vastaa verkkokaupan käyttöön liittyvistä vahingoista, ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu.

Upseerikerholla on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja julkaisemalla päivitetyt ehdot verkkokaupan sivuilla. Tutustu kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin ennen tilauksen tekemistä.

Verkkokaupasta tilaaminen edellyttää, että noudatat verkkokaupan sopimusehtoja, täytät niiden mukaiset vaatimukset ja annat itseäsi koskevat tiedot kokonaisuudessaan ja totuudenmukaisesti. Sinun tulee korjata itseäsi koskevat virheelliset tiedot viivytyksettä. Upseerikerho ei vastaa siitä, jos tietojen virheellisyyden vuoksi et saa tilaustasi, tilaus- tai toimitusvahvistusta.

Henkilötietosi tallennetaan Upseerikerhon ylläpitämään asiakasrekisteriin. Tarkempia tietoja henkilötietojen käsittelystä ja käytöstä voit lukea rekisteriselosteesta.

0,00 €