Saunatilat

Koe kerhon lempeät löylyt isolla tai pienellä porukalla.

Järjestä unohtumaton saunailta

Saunaosastollamme järjestät perinteisen suomalaisen saunaillan seurueellesi. Tarjolla on useampi pukuhuone, mikä mahdollistaa tarvittaessa erilliset tilat naisille ja miehille. Saunaan mahtuu 8-12 henkeä riippuen joukon tuttuudesta.

Oleskelutilassa voit viihtyä seurueesi kanssa nauttien ravintolamme juomatarjoilusta ja pikkupurtavista. Huomioithan, että saunaosastomme on anniskelualuetta, eikä omien juomien nauttiminen siksi ole sallittua. 

Huomioithan, että vaikka olemmekin Saimaan rannalla, ei uintimahdollisuutta ole. Tilaisuuden jälkeen, kun olet taas täysissä pukimissa, voit toki siirtyä terassillemme nauttimaan upeasta näkymästä Sunisenselälle. Saunanraikkaana voit siirtyä yläkertaan nauttimaan iltapalasta tai vaikka juhlaillallisesta.

Hyödynnä ennakkovaraajan etu. Kaikkiin vuoden 2020 ryhmä saunan ennakkotilauksiin -10 % alennus. Tarjous on voimassa 1.4.2020 asti.

Hinnasto

Varausmaksu 

Hinnat sisältävät saunan lämmityksen, saunan, oleskelutilan ja kahden pukuhuoneen käytön kahdeksi tunniksi, pyyhkeet ja siivoamisen sekä ravintolapalveluiden käyttömahdollisuuden.

Käyttöaika 2 tuntia. Lisätunnit 20,00 €/tunti. 

Tilaa juomat valmiiksi saunatilaan. 

Ei omia alkoholijuomia. Ei omia pyyhkeitä.

Maksaessanne varausmaksun 14 vrk ennen tilaisuutta vahvistatte varauksen. Varausmaksu hyvitetään laskussa. Varausmaksu peritään, mikäli varausta ei peruta 14 vrk ennen tilaisuutta. Laskutus on viimeistään 7 vrk tarkennetun vahvuuden mukaisesti. 

50€ + 5 €/hlö

Pikkupurtavaa tai iltapala saunalle:

  • Nakit ja perunasalaattia 9,50€
  • Kinkku- tai lohikiusaus, salaattia leipää ja voita 13,50€
  • Kerhon Leipä 14,50€
  • Broileri- tai lihapataa riisillä tai kermaperunalla 16,50€

Lisätunnit, 2 tunnin jälkeen 10€/h

Varaa saunatilat

Tiedustele vapaata aikaa helposti! Voimme myös suunnitella tarpeisiisi sopivat tarjoilut tai esimerkiksi illallisen saunan jälkeen. Palvelemme mielellämme!

Tutustu käyttöehtoihin


Tilaa uutiskirjeemme!Ravintola Upseerikerho

Lounas arkipäivinä klo 11.00-14.00
Muina aikoina avoinna tilauksesta
puh. 050 555 8040 ja 050 447 1185 

Upseeritie 2, 53900 Lappeenranta 
upseerikerho (at) lappeenrannanupseerikerho.fi 

© Lappeenrannan Upseerikerho ry