Järjestä unohtumaton saunailta

Koe kerhon lempeät löylyt isolla tai pienellä porukalla.

Saunatilat Upseerikerholla

Saunaosastollamme järjestät perinteisen suomalaisen saunaillan seurueellesi. Tarjolla on useampi pukuhuone, mikä mahdollistaa tarvittaessa erilliset tilat naisille ja miehille. Saunaan mahtuu 8-12 henkeä riippuen joukon tuttuudesta.

Oleskelutilassa voit viihtyä seurueesi kanssa nauttien ravintolamme juomatarjoilusta ja pikkupurtavista. Huomioithan, että saunaosastomme on anniskelualuetta, eikä omien juomien nauttiminen siksi ole sallittua. 

Huomioithan, että vaikka olemmekin Saimaan rannalla, ei uintimahdollisuutta ole. Tilaisuuden jälkeen, kun olet taas täysissä pukimissa, voit toki siirtyä terassillemme nauttimaan upeasta näkymästä Sunisenselälle. Saunanraikkaana voit siirtyä yläkertaan nauttimaan iltapalasta tai vaikka juhlaillallisesta.

Hinnasto

Saunatilat

Hinnat sisältävät saunan lämmityksen, saunan, oleskelutilan ja kahden pukuhuoneen käytön kahdeksi tunniksi, pyyhkeet ja siivoamisen sekä ravintolapalveluiden käyttömahdollisuuden.

Varaukset ryhmille 10-20 henkilöä. Saunatilat käytettävissä kaksi tuntia klo 9.00 - 21.00 välillä. Lisätunnit 30,00 €/tunti ja klo 20.00-21.00 40,00 €/h. Pienin laskutusperuste 10 henkilöä (160,00 €).

Tilaa ryhmälle sama ruoka ja halutut juomat valmiiksi saunatilaan. 

Ei omia alkoholijuomia ja ruokia. Ei omia pyyhkeitä.

Maksaessanne varausmaksun 14 vrk ennen tilaisuutta vahvistatte varauksen. Varausmaksu peritään, mikäli varausta ei peruta 14 vrk ennen tilaisuutta. Laskutus on viimeistään 7 vrk tarkennetun vahvuuden (min 10 hlö) mukaisesti. 

Saunamaksu 80,00 €

Pyyhemaksu 7,00€/hlö

Saunapala (10 - 16 henkilölle)

  • Vihersalaattia (M, G) & talon salaatinkastiketta (L, G)
  • Patonkia (M) & tuorejuustoa (L, G)
  • Janssonin- Kinkku- TAI Kebabkiusausta (L, G)
  • *punajuurta (M, G) & suolakurkkua (M, G)

Hinta 38,00 €/hlö (ALV 14 % ml.)

Ruokailuvälineiksi pakit, peltikupit ja lusikkahaarukat 3 €/hlö.

Katso myös muita buffet-menuja

Varaa saunatilat

Tiedustele vapaata aikaa helposti! Voimme myös suunnitella tarpeisiisi sopivat tarjoilut tai esimerkiksi illallisen saunan jälkeen. Palvelemme mielellämme!

Tutustu käyttöehtoihin


Tilaa uutiskirjeemme!Ravintola Upseerikerho

Avoinna tilauksesta.
puh. 050 555 8040 ja 050 447 1185 
Upseeritie 2, 53900 Lappeenranta 
upseerikerho (at) lappeenrannanupseerikerho.fi 

© Lappeenrannan Upseerikerho ry