Tietoa yhdistyksestä
Tutustu ja ota meihin yhteyttä.

Yhdistyksen hallitus

Puheenjohtaja Hannu Hyppönen

Varapuheenjohtaja Matti Anttila

Sihteeri Juho Korhonen

Antti Erämo

Niko Hämäläinen

Mikko Kostiainen

Anssi Laakso

Lasse Lahikainen

Ismo Talka

Kari Veijalainen

Kerhon upea historiallinen rakennus

Lappeenrannan Upseerikerhon tilat soveltuvat monenlaisiin arjen ja juhlan tuomiin tarpeisiin. Juhlasaliimme mahtuu seminaari- ja esitelmätilaisuuksissa hieman toistasataa henkeä ja illallispöytään noin 90 henkeä. Kokonaisuudessaan kerholle mahtuu hieman alle kaksisataa juhlavierasta.

Kerho on täynnä Lappeenrannan sotilaselämään liittyviä tauluja ja muita taideteoksia sekä muistoesineitä. Esineistö on eri Uudenmaan Rakuunarykmentin Säätiön ja Uudenmaan Rakuunarykmenti Upseerikerhon sekä Lappeenrannan Kerhon omaisuutta. Voimakkaimpana kerholla näyttäytyvät tietysti Lappeenrannan vahvat Rakuunaperinteet.

Juhlasali on kerhon hienoin tila. Sen seinällä arvokkaimmalla paikalla on rakuunoiden perinnekomentajan, marsalkka Mannerheimin muotokuva. Rinnallaan hänellä on vasemmalla hakkapeliittakomentaja Torsten Stålhandsken kuva sekä oikealla kerhon perustamisen aikaina Suomen Rakuunarykmentin komentajana toiminut Oscar Theodor Schauman, joka henkilökohtaisesti valvoi rakennustyön edistymistä vuosina 1890-1891.

Rakennuksen pohjoispääty on nimetty Rakuunapääksi Lappeenrannassa palvelleiden rakuunajoukkojen mukaan. Sen seiniä täyttävätkin rakuunakomentajien muotokuvat.

Eteläpäätyä kutsutaan Tykistöpääksi vuoteen 1980 asti Lappeenrannassa palvelleen ja sittemmin Vekaranjärvelle siirtyneen Karjalan Tykistörykmentin mukaan. Tykistöpäähän sisääntullessa huomio kiinnittyy Mannerheimin kaataman tiikerin taljaan. Tykistöpään veteraanisalissa säilytetään neljän Lappeenrantalaisen Mannerheimristinritarin taulua.

Kokous-, ryhmätyö-, ja kabinettitiloja on viisi (10 - 20 henkilöä). Tiloissa on projektorit ja valkokankaat . Rakennuksessa on äänentoistojärjestelmä mm. käsi- ja "headset" mikrofoni sekä langaton internet -verkko.

Yhteystiedot

Lappeenrannan Upseerikerho

Upseeritie 2, 53900 Lappeenranta

Avoinna ma-pe klo 9-16. Muina aikoina tilauksesta.

050 555 8040

upseerikerho@lappeenrannanupseerikerho.fi

Ota meihin yhteyttä!

Lähetä viestisi tällä lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Tutustu käyttöehtoihin


Tilaa ravintolan uutiskirje!Ravintola Upseerikerho

Lounas ma-pe 11-14
À la carte ma-pe 11-21, la 14-21
puh. 050 555 8040

Upseeritie 2, 53900 Lappeenranta 
upseerikerho@lappeenrannanupseerikerho.fi