Työpaikat

Palveluasennetta ja ammattitaitoa  - aloitteellisuutta, luovuutta ja intohimoa.

Ravintola Upseerikerho

Perustehtävä: Tarjoamme asiakkaille elämyksiä ja kokemuksia, jotka muistetaan.

Toimintakonsepti: tilausravintola, juhla- ja tapahtumapaikka, kokous- ja saunatilat, pitopalvelut

Päämäärä: Haluamme olla yksi Lappeenrannan parhaista tilausravintoloista ja yksi Suomen tunnetuimmista Upseerikerhoista.

Kilpailuetumme: Henkilöstömme, Upseerikerhon tarinat ja historia, upseerikerhorakennus, isot tilat ja riittävät asiakaspaikat sekä sijaintimme Rakuunamäellä, Saimaan rannalla.

Arvomme ja tapamme toimia

  • Yhteishenki: toimimme yhdessä, mahdollistamme ja tuemme
  • Palveluasenne: ylitämme asiakkaan odotukset
  • Jatkuva kehittyminen: kannustamme kokeilemaan, nostamme onnistumiset esille
  • Osaaminen: haluamme osata paremmin
  • Kannattavuus: olemme kilpailukykyisiä ja tehokkaita
  • Kestävä kehitys: suosimme lähiruokaa, käytämme suomalaista lihaa, minimoimme hävikin, ylijäämäruoan myynti ResQ, lajittelemme jätteet

Keittiömestariksi Upseerikerholle

Upseerikerhon kilpailuetu on palveluhenkilöstömme aloitteellisuus, luovuus ja intohimo.

Hallitsetko keittiömestarin tehtävät lounas- ja tilausravintolassa?

Nyt sinulla on mahdollisuus mielenkiintoiseen tehtävään.

Keittiömestari vastaa Ravintola Upseerikerhon ruoan laadusta ja keittiön johtamisesta sekä tilauspalvelujen ja tarinapäivällisten menujen suunnittelusta asiakkaiden kanssa. Työ on pääosin suorittavaa työtä.

Odotamme hakijalta tehtävään sopivaa keittiömestarin koulutusta sekä esimieskoulutusta ja -kokemusta ravintola-alan työtehtävistä, asiakaspalveluhenkisyyttä, ammattimaista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä johtamis- ja tiimityöskentelytaitoja.

Etsimämme henkilö on motivoitunut, sitoutunut ja halukas edistämään ravintolan tuloksellista liiketoimintaa. Toivomme, että olet työtä pelkäämätön, ylpeä osaamisestasi ja haluat kehittyä työssäsi. Ajattelet asiakaslähtöisesti ja haluat tuottaa asiakkaille elämyksiä!

Paikka täytetään toistaiseksi ja sopimuksen mukaan alkaen 1.3.2021 keittiömestari Ulla Liukkosen jäädessä eläkkeelle.

Tutustu palveluihimme https://www.lappeenrannanupseerikerho.fi/

Lähetä työhakemuksesi sähköpostilla upseerikerho@lappeenrannanupseerikerho.fi

Kysy lisätietoja toiminnanjohtajalta 040 657 3495

Työhönkutsuttavia kausi- ja kiireapulaisia, extraajia tarjoilijaksi ja kokiksi sekä ravintola-apulaiseksi ja tiskaajaksi

Upseerikerhon kilpailuetu on palveluhenkilöstömme aloitteellisuus, luovuus ja intohimo. 

Haluatko lisäansioita työskentelemällä omien mahdollisuuksiesi mukaisesti esimerkiksi kerran tai kaksi viikossa 4 - 10 tuntia kerralla?

Onko sinulla ravintola-alan peruskoulutus ja työkokemusta? 

Osaatko sujuvan asiakaspalvelun lounaalla, päivällisillä, perhe- ja yritysjuhlissa? 

Onko sinulla hygieniapassi ja anniskelupassi?

Tarvitsemme työhönkutsuttavia kausi- ja kiireapulaisia, extraajia, tarjoilijaksi ja kokiksi sekä ravintola-apulaiseksi ja tiskaajaksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi, alan työehtosopimuksen mukaisen palkan, perehdyttämisen, työssä ohjaamisen ja työvaatteet.

Tutustu verkkosivuilta palvelutarjontaan.

Ota sitten yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse. 

Yhteystiedot ovat verkkosivuilla.

Kesätyöntekijät

Palkkasimme viisi kesätyöntekijää. Kaikilla on Lappeenrannan kaupungin kesätyöseteli.

Hankimme kesätyöntekijöille asiakaspalvelun ja myynnin koulutuspaketit.

Yhteistyössä Tuplaamon kanssa lahjoitimme toiset viisi koulutuspakettia Sampo Ammattiopiston ravintola-alan tarjoilijaopiskelijoille. 

Opiskelu kannattaa aina!

Katso lisätietoja Tuplaamon asiakaspalvelun ja myynnin koulutuspaketista.