Työpaikat
Palveluasennetta ja ammattitaitoa

Hovimestari, vuoropäällikkö

Hallitsetko hovimestarin ja vuoropäällikön tehtävät lounas- ja tilausravintolassa?

Nyt sinulla on mahdollisuus mielenkiitoiseen tehtävään.

Hovimestari/vuoropäällikkö vastaa Ravintola Upseerikerhon tarjoiluhenkilökunnan johtamisesta ja ohjauksesta, asiakaspalvelusta ja ravintolan siisteydestä. Työ on pääosin suorittavaa työtä.

Odotamme hakijalta tehtävään sopivaa koulutusta ja kokemusta ravintola-alan työtehtävistä, asiakaspalveluhenkisyyttä, ammattimaista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä johtamis- ja tiimityöskentelytaitoja.

Etsimämme henkilö on motivoitunut, sitoutunut ja halukas edistämään ravintolan tuloksellista liiketoimintaa. Toivomme, että olet työtä pelkäämätön, ylpeä osaamisestasi ja haluat kehittyä työssäsi. Ajattelet asiakaslähtöisesti ja haluat tuottaa asiakkaille elämyksiä!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Tutustu palveluihimme https://www.lappeenrannanupseerikerho.fi/

Lähetä työhakemuksesi 20.3. mennessä
upseerikerho@lappeenrannanupseerikerho.fi

Kysy lisätietoja toiminnanjohtajalta 040 657 3495

Työhönkutsuttavia kausi- ja kiireapulaisia, extraajia sekä kesätyöntekijöitä tarjoilijaksi ja kokiksi sekä ravintola-apulaiseksi ja tiskaajaksi

Haluatko lisäansioita työskentelemällä omien mahdollisuuksiesi mukaisesti esimerkiksi kerran tai kaksi viikossa 4 - 10 tuntia kerralla?

Onko sinulla ravintola-alan peruskoulutus ja työkokemusta? 

Osaatko sujuvan asiakaspalvelun lounaalla, päivällisillä, perhe- ja yritysjuhlissa? 

Onko sinulla hygieniapassi ja anniskelupassi?

Tarvitsemme työhönkutsuttavia kausi- ja kiireapulaisia, extraajia sekä kesätyöntekijöitä tarjoilijaksi ja kokiksi sekä ravintola-apulaiseksi ja tiskaajaksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi, alan työehtosopimuksen mukaisen palkan, perehdyttämisen, työssä ohjaamisen ja työvaatteet.

Tutustu verkkosivuilta palvelutarjontaan.

Ota sitten yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse. 

Yhteystiedot ovat verkkosivuilla.